Milli Eğitim Bakanlığının Çanakkale Savaşları anma programı kapsamında Türkiye genelinde düzenlediği yarışmalarda öğrencimiz Berkan Yılmaz, kompozisyon kategorisinde Türkiye İkincisi olmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığının Çanakkale Savaşları anma programı kapsamında Türkiye genelinde düzenlediği yarışmalarda Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Berkan Yılmaz, kompozisyon kategorisinde Türkiye İkincisi olarak Çanakkale 'de düzenlenen törende ödülünü almıştır. 22-24 Nisan tarihlerinde Çanakkale'deki ödül töreni, şehitlik ziyaretleri ve çeşitli gezilerle devam etmiştir. Rize'yi ulusal düzeyde temsil eden öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

27.04.2024 31

27-04-202427-04-2024