Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Geçmişle gelecek arasında köprü kuran, aldığı eğitimi hayatına uygulayabilen, geleceği hakkında büyük hayalleri olan ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çalışan, bir kurum olmak.

Misyon: Okulumuzun tüm imkânlarını kullanarak, geleceğe dair plan ve programlarını yaparak öğrencilerini geleceğe hazırlayan, “Birlik içinde çeşitlilik; çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, mutluluğu paylaşmakta gören, bilgiye önem veren, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmeye imkân ve ortam sağlamaktır.

Başarılar: Okullar arasında yapılan il yarışmalarında elde edilen başarılar. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Mehmet Akif ve Gençlik konulu Şiir yarışmasında İl Üçüncülüğü 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında il Beşinciliği 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Cumhuriyet konulu Resim yarışmasında İl İkinciliği 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Çocuk Hakları konulu Şiir Yarışmasında İl Üçüncülüğü

Saatler: 08:30 15:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0464)2280036

WEB - https://hasansagiriho.meb.k12.tr

Adres - YENİKÖY MAH. 2 NOLU YILDIZ SK. HASAN SAĞIR İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 29 MERKEZ / RİZE

Yerleşim Yeri - Kaplıca Mahallesi Yıldız Sokak No:29 Merkez

Ulaşım Merkez Orta Cami arkasından yürüme 10 dakika mesafededir. Ayrıca Dosma dolmuşlarıyla da okulumuza ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinde